Uitvaart Centrum

Ons uitvaartcentrum

Uitvaartverzorging Tineke van der Jagt vindt het prettig u welkom te heten op een uitnodigende en sfeervolle locatie. Ons sfeervol ingerichte pand te Dordrecht ondersteunt onze manier van werken. Wij bieden u de mogelijkheid om een familiekamer te gebruiken waar uw dierbare de dagen tot de uitvaart verblijft. U krijgt uw eigen sleutel en u kunt 24 uur per dag hier naar toe. U mag er uw eigen sfeer creëren, bezoek ontvangen of er in alle rust mijmeren. Een plek voor gevoelens en herinneringen. De sfeervolle kamers en aula nodigen uit tot een intiem afscheid. Wij hebben ernaar gestreefd u een gehele dienstverlening onder één dak te kunnen bieden. Vanaf de verzorging, de opbaring, rouwbezoek, de uitvaart tot de condoleance na de uitvaart; alles op één locatie.

Ons uitvaartcentrum kunt u vinden aan de Jan Valsterweg 100 te Dordrecht.

Wij bieden parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Aula

De aula is op diverse manieren in te richten waardoor er een eigen sfeer gecreëerd kan worden. De aula biedt plaats aan ongeveer 70 personen. Wij bieden u een heel dagdeel per afscheidsdienst en condoleance. U kunt een fotopresentatie tonen en uw zelf gekozen muziek luisteren via onze professionele muziekinstallatie waarmee de afscheidsdienst ook kan worden opgenomen. Wanneer u in kleine kring afscheid wenst te nemen, is de familiekamer Magnolia geschikt voor een intieme plechtigheid.

In één van de familiekamers kan de naaste familie samenzijn voorafgaand aan de dienst en persoonlijk afscheid nemen van de overledene.

Na de uitvaart is er ruim de tijd waarin u rustig en zonder strak tijdslimiet elkaar kunt ontmoeten. De cateringfaciliteiten die wij u bieden zijn variërend, van een kopje koffie met een koekje, wijn met een amuse tot een uitgebreide koffietafel.

Tevens is er internet aanwezig en is ons uitvaartcentrum prima toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel.

Condoleance en een uitvaart in de avond behoren ook tot de mogelijkheden.

Rouwbezoek

Op de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart nemen de naasten afscheid van de overledene. De opbaring kan op verschillende locaties plaatsvinden, thuis of wanneer dit niet mogelijk of wenselijk is, in ons uitvaartcentrum.

Wij bieden u diverse mogelijkheden. Kiest u voor een familiekamer dan krijgt uw eigen sleutel zodat u 24 uur per dag uw dierbare kan bezoeken, zonder afspraak te maken. Of u kiest voor opbaring met rouwbezoek. Wij ontvangen u, op afspraak, in de familiekamer Mimosa. Voor meer informatie kijkt u bij familiekamers.

Collega begrafenisondernemer

Ook andere begrafenisondernemers wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum. Wanneer u gebruik wenst te maken van ons uitvaartcentrum kunt u gerust contact opnemen met ons kantoor 078-6440777, of u kunt een email sturen naar info@vanderjagtuitvaart.nl.

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en tarieven.